ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

En SHAMANSK TRUM RESA med FREJA,

är ofta en livsomvälvande upplevelse, som förändrar ditt sätt att se på dig själv och dina egna inre resurser. Du är en gudomlig varelse, med oändliga resurser att skapa precis allt du vill skapa i ditt liv, och denna skaparkraften har du redan, en Shamansk Trum resa ger dig kontakten med djupa inre gudomliga resurer, som finns på andra frekevenser, än de vi i vårt "dagsmedvetande" har tillgång till. När shamanen/shamaman, trummar på sin trumma, framkallar hon frekevenser som påverkar hjärnans rytmer positivt, du kommer i trans, och slappnar helt av från allt i ditt vardagsliv. Du blir guidad hur resan går till, och allt du behöver veta innan resan. Denna Shamanska Trum resan har varit "utlösaren" till att kvinnor har fått information från sitt undermedvetna, under denna trum resan, som de tillsammans med Freja sedan fått guidning/rådgivning om hur de kan använda. En kvinna flyttade till sitt dröm hus som en följd av informationen hon fått under/efter trum resan, en annan kvinna förstod och såg att det var dax för henne att lämna sin man, och hon var redan efter trumresan, i ett befriat tillstånd!


 

En SHAMANSK TRUM RESA med FREJA förändrar ditt liv och är livsomvälvande!

Shamansk Trum Resa med FREJA.
 
Shamansk Trum Resa med FREJA - Shaman Drum Journey, Insikts rese helger, ger dig en övergripande upplevelse, genom att kontakta din egen inre, din egen inre visdom och/eller andra dimensioner av dig själv, om du så önskar. Dessa resor/insikter kan förändra ditt liv. Du kommer att få en komplett guidning hela vägen, med information, vägledning och uppföljning, alla deltagare i dessa grupper får personlig/andlig vägledning, och möjlighet att ställa frågor, och få ytterligare vägledning efter Shaman Trum - resan. Allt är helt säkert, säkert och konfidentiellt, och du väljer vad du vill prata om, och veta mer om.
 
Ankomst fredag ​​till Stenungsund: Presentation och information om lördagens Shaman Drum Journey, Insikts - resa och helgprogrammet, simma i havet om du vill, och en exklusiv hälsosam vegan middag, efter detta en vacker skogspromenad. Lördag: Shaman Drum Journey, Insight Journey + sharing, av erfarenheterna. En underbar simtur i havet och en smarrig Wildmarks middag, utomhus på utvald plats. Söndag: Uppdatering av ljuskoder och ljuskropp. Presentation av kommande Insights utflykter utomlands och information om andra kommande helgupplevelser, för uppdateringar. Simma i havet och fraiche Sommar Lunch. Vi har en vacker avslutnings Ceremoni.
 
Vi tar Max deltagare 12, för den högsta personliga kvaliteten, för deltagarna, på våra Shamanska Trum Resor.
 
Detta är en toppen helg!
Välkommen!
Välj mellan dessa helger, och ta ditt beslut nu, innan platserna är tagna: 17-19/8; 24-26/8; 7-9/9 och 14-16/9.
*/ med reservation för ändringar.

 

 

FREJA`s TRUMRESA i Trollhätteområdet i sommar:

             freja`s trumresa

FREJA`s TRUMRESA i Trollhätteområdet i sommar.

Eventnamn: Trumresa - insiktsresa.

Tiderna är:
Lördag 26/5 kl:17:00
Onsdag 30/5 kl:19:00
Lördag 2/6 kl.16:00
Söndag 3/6 kl.12:00

Vi kommer att visa information om plats,
och annat som är bra veta, efter din anmälan, som går att göra snart.
 

Freja`s TRUMresa för Insikt.
Freja`s TRUMresa för Insikt.