ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

WORLDWIDE NETWORK FOR FEMALE ARTISTS
WELCOME TO CONNECT WITH US
and to be a Member

 

Read below about WorldWide Network for Female Artists, 
in Swedish and in English. 
And click the button above to come to the form to be a member!

Hej och hjärtligt välkommen!


Jag har just avslutat min senaste konst utställning som varit i Göteborg, och skall nu resa vidare. På min kvälls promenad mötte jag en kvinna som efterlyste ett Nätverk för kvinnliga konstnärer (och kvinnor som vill bli konstnärer). Jag har länge tänkt starta detta, och nu börjar vi.  Du kan vara en konstnär men du kan också vara en kvinna som målar och nu talar vi från ett brett perspektiv, att måla är ett språk och all den kreativa kraft du har kan uttryckas, detta kallar jag att målka, i ett brett perpektiv. Detta är för all Kvinnor, och män som sympatiserar med detta, och som vill skapa en positiv värld i Fred och Kärlek! NU! Du som känner att du vill ingå i en gemenskap av andra kvinnliga konstnärer och intresserade av att bli konstnärer, du kan nu anmäla dig här,  det konstar enbart ditt brinnande intresse. 

 I detta nätverk kommer jag att ge nya konstnärer, de som vill bli konstnärer, och "gamla" kvinnliga konstnärer olika råd på vägen i konstnärs skapet, och mycket mer.

Du går till knappen här ovan och klickar där för att anmäla ditt intresse om att bli en medlem.


Välkommen! 

FREJA ENJOY HJÄLMBÅGE
Internationell Kostnärinna

 

2019-06-13 Göteborg, Sverige


WELCOME ALL NEW MEMBERS! 


The WorldWide Female Artists Network, is a Network for female artists, woman who are artists,  woman who want to be an artist, and all woman who are working with any kind of Creative work at ALL! 
You can also be a man, of course, and Support us in our ongoing work and you are ALL SO VERY WELCOME!

Go to the button above, and click on it, to get to the form for future members.


Freja Enjoy
International Artist