ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

FREJA´s NATURLIGA HÄLSA
 

Freja`s naturliga Hälsa, är ett hälsoprogram, som tar bort övervikt, olika sjukdoms tillstånd och helar dig på ett hälsosamt och utvecklande sätt, till ett liv i glädje, friskhet och kärlek.

Hej, jag heter Freja och jag är en naturlig healer, från det jag föddes till detta jordelivet, och fortsatt. Jag hade som mina bästa vänner änglarna och Gud som liten, och talade med dem dagligen, innan jag skulle somna, då hade jag en över en timmas ceremoni, där jag bad för alla jag kände, och alla på Jorden, jag sjöng psalmer och bad böner och berättade om saker, och fick svar, varje kväll innan jag skulle somna, och så har det fortsatt.  
 FREJA ENJOY arbetar som en, coach/pt, healer, medium, naturhälsa-terapeut, lärare och shamansk tekniker i samarbete med andra högre intelligenter från hela världen under de senaste trettio åren. Freja är utbildad medicinsk antropolog, designer i hot couture och direktris inom textil ingenjörskonst. Hon älskar att krypa i underjordiska grottor, klättra i berg och snorkla med havssköldpaddor på Hawaii.